Wat moet ik weten over Microsoft Sharepoint?

Wat moet ik weten over Microsoft Sharepoint

Wat moet ik weten over Microsoft Sharepoint?

Een van de meest verwarrende dingen over Sharepoint is wat precies de voordelen zijn van het gebruik ervan. Er lijken nogal wat voordelen aan dit platform te zijn verbonden, en dan zijn er ook nog de nadelen. Dit artikel zal proberen de verschillende voordelen van het gebruik van Sharepoint te verduidelijken en wat u moet weten over Microsoft Sharepoint. Uiteindelijk moet u kunnen beslissen of dit wel of niet geschikt is voor uw organisatie.

Een van de belangrijkste voordelen is dat Sharepoint is gebouwd op basis van jarenlange ervaring met webapplicaties. Het heeft veel van de functies die zijn gekoppeld aan webapplicaties, waaronder: integratie met e-mail, netwerken, agenda's, bestanden, opslagsystemen, agenda's, contacten, beheer door één persoon, sociale netwerken en business intelligence (om er maar een paar te noemen) online gelukkig. Door deze functies op één plek te hebben, maakt Sharepoint het gemakkelijk om meerdere mensen en projecten tegelijkertijd te beheren. Naast al deze functies biedt Sharepoint CMS een uniform platform waarmee u snel documenten, spreadsheets, blogs en websites kunt ontwikkelen, implementeren en bijwerken.

Hoewel dit misschien geweldig klinkt, zijn er ook enkele nadelen: de kosten van licenties en softwareapplicaties en gegevensbeveiliging. Als u echter niet van plan bent iets te implementeren dat specifiek is voor Sharepoint, dan is er niet echt een nadeel, omdat de meeste mensen de meeste geavanceerde mogelijkheden van Sharepoint niet gebruiken. Als u echter grotere organisaties heeft met veel gebruikers en veel elektronische inhoud, moet u zeker rekening houden met deze voor- en nadelen om te bepalen of Sharepoint geschikt is voor uw organisatie.

Meer informatie op: https://sharepointmodules.nl/